Nieuwsbericht Laat je verrassen en kom ook naar de vrijwilligersdag SAMEN-DOEN!

Publicatiedatum: 17 maart 2017 09.30 uur

Op zaterdag 10 juni gaan in Meerssen de poorten open van het gemeentehuis voor (aspirant) vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en mantelzorgers! Ontdek de vele facetten van het vrijwilligerswerk van nu en de toekomst en ervaar het samenwerken aan toekomstbestendige en krachtige vrijwilligers(organisaties) in Meerssen.

Tijdens deze dag staan vier begrippen centraal: ontmoeting, verbinding, inspiratie en waardering!

Programma

We verwelkomen je graag vanaf 11.30 uur tot 18.00 uur op het sfeervolle binnenplein en de binnenruimten van het Bestuurscentrum van Meerssen. Hier kun je tot 18 uur alle facetten van het vrijwilligerswerk ontdekken. Ontmoet en maak verbinding met een collega-vrijwilliger/mantelzorger, laat je informeren op de informatiemarkt, neem deel aan een interessante speeddate en laat je inspireren tijdens uiteenlopende workshops!

Rond 16.00 uur zullen we diverse vrijwilligers(organisaties) in het zonnetje zetten! Aansluitend zullen  we de dag samen afsluiten met een borrel en barbecue als uiting van waardering voor het vrijwilligerswerk onder het genot van een (zelfgemaakte!) tropische verrassing!

Meer info en aanmelden?

Binnenkort volgt er meer informatie en nadere details over de Vrijwilligersdag Samen-doen! op 10 juni via de gemeentelijke nieuwsbrief. Ook over hoe u zich kunt aanmelden, maar noteer alvast 10 juni in uw agenda!

Team Samen-doen!

Er is een team van vrijwilligers met diverse achtergronden uit alle kernen van Meerssen samengesteld die zich bezig houdt met de voorbereidingen van de vrijwilligersdag Samen-Doen! Het team staat te popelen om er samen met onze bezoekers een unieke dag van te maken!

Rest ons nog te zeggen dat we ernaar uitkijken u te ontmoeten op 10 juni.
Tot ziens op de vrijwilligersdag Samen-doen!

Namens het College van B&W en het team Samen-doen!,
Wethouder Berry van Rijswijk