Nieuwsbericht Koninklijke Onderscheiding voor Jean Ghijsen uit Meerssen

Publicatiedatum: 24 juni 2018 20.00 uur

Op zondag 24 juni 2018 reikte burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Jean Ghijsen uit Meerssen. De heer Ghijsen werkt bij Mondriaan en is al decennia lang penningmeester van Tennisvereniging Volharding. Hij ontving de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau tijdens de slotdag van het Geuldaltoernooi van deze vereniging.

Koninklijke Onderscheiding Jean Ghijsen

Jean Ghijsen is sinds 1976 penningmeester van tennisvereniging Volharding. Hij is ledenadministrateur, toernooi- en competitieleider, draagt zorg voor de inning van de contributie van de leden en de betalingen aan de KNLTB. Ook zorgt hij voor de inkopen voor de kantine, de opbrengsten van de kantine, de sponsoren en het onderhoud aan banen & kantine. Daarnaast ondersteunt hij de organisatie van trainingen, competities en toernooien, zoals het jaarlijkse Geuldaltoernooi.

Geuldaltoernooi

Het Geuldaltoernooi werd voor het eerst georganiseerd in 2002. Het toernooi duurt 7 dagen. De heer Jean Ghijsen is bij het toernooi actief als toernooi- en competitieleider. Hij is belast met de inschrijving en de inning van de betaling van deelnemers en de communicatie naar de KNLTB. Hij publiceert wedstrijdprogramma's, verwerkt de uitslagen en houdt zich bezig met de prijsuitreiking.