Nieuwsbericht Jubileumlogo Geulmennekes onthuld

Publicatiedatum: 15 mei 2017 08.00 uur

Jeugdcarnavalsvereniging De Geulmennekes uit Meerssen bestaat dit jaar 5x11 jaar. Dat moet gevierd worden! Dat doet de vereniging met allerlei activiteiten voor jong én oud. De Stichting 5 x 11 jaar Geulmennekes zorgt voor een feestelijk jubileumprogramma. Bij deze mijlpaal hoort natuurlijk ook een jubileumlogo. Op vrijdag 12 mei onthulden Prins Robin & Prinses Milou van de Geulmennekes samen met wethouder Jeugd & Cultuur Berry van Rijswijk het jubileumlogo.

Onthulling jubileumlogo 5x11 Geulmennekes

Logo

Het door Etiënne Cobben ontworpen logo werd oorspronkelijk gemaakt voor de versiering tijdens het 6x11 jarig jubileumfeest van CV de Aanhawwersj en is nu (met kleine aanpassing) omgedoopt tot het jubileumlogo van 5x11 jaar De Geulmennekes. Een frisse & eigentijdse weergave van het Geulmenneke.

Meerssense jeugdcarnaval behouden

Speciaal voor dit jubileum is de Stichting 5x11 jaar Geulmennekes opgericht. De stichting heeft zich ten doel gesteld de jeugdcarnaval voor alle kinderen in Meerssen voor de komende elf jaar aantrekkelijk en toegankelijk te houden. Zodat ook de volgende generatie die gezellige jeugdcarnaval kan ervaren en vieren.

Meer informatie over jubileumactiviteiten: zie twitter, facebook of instagram 5x11 jaar Geulmennekes.