Gemeente Meerssen | JobOn: Droombaanspel - wie speelt mee?

Nieuwsbericht JobOn: Droombaanspel - wie speelt mee?

Gepubliceerd op: 22 september 2021 15:00

JobOn
De bibliotheek Meerssen gaat aan de slag met dienstverlening voor werkzoekenden. Dit aanbod is interessant voor alle in-between-jobbers, maar ook voor iedereen die stil wil staan bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Ondernemen

Verandering in je werk of leven komt niet door te wachten op de juiste kans. Door het ondernemen van actie en het zetten van stappen kom je erachter wat voor werk jij zoekt en op welke manier jij waarde wil toevoegen. Dit hoeft niet zwaar te zijn en het kan op een leuke en interactieve manier.

Hoe werkt het spel?

Ga tijdens het droombaanspel samen met ons op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou kunnen helpen om de eerste stap te zetten naar je droombaan? We gebruiken de kennis van de groep en gaan samen op expeditie naar de vragen en antwoorden die jij hebt. Het spel bestaat uit 6 stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn.

Speel je mee?

Tijdens de JobOn bijeenkomsten geeft Bibliotheek Meerssen werkzoekenden een kans om op een hele laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Dit is een samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden. Kijk op www.jobon.nl voor meer events en onlinetrainingen van JobOn die aanvullend zijn op de workshops in de bibliotheek.

Meer informatie

Wanneer: dinsdag 12 oktober, 15.00-17.00 uur. Waar: Bibliotheek Meerssen. Kosten: Gratis. Vooraf aanmelden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043 3642411.
De volgende JobOn bijeenkomst is op dinsdag 9 november, 15.00-17.00 uur en gaat over 'Een CV waar je trots op bent'.