Gemeente Meerssen | Inzage ontwerpen herinrichting Sint Catharinastraat en Pastoor van Eijsstraat Ulestraten

Nieuwsbericht Inzage ontwerpen herinrichting Sint Catharinastraat en Pastoor van Eijsstraat Ulestraten

Gepubliceerd op: 02 juli 2020 11:35

Sint Catharinastraat
Woensdag 1 juli heeft er een digitale informatiebijeenkomst plaatsgevonden over de herinrichting van de Sint Catharinastraat en Pastoor van Eijsstraat in Ulestraten. Tijdens deze 
bijeenkomst is er informatie verstrekt over de verrichte en nog te verrichte (bodem)onderzoeken en heeft er een toelichting plaatsgevonden op de nieuwe inrichting van beide straten en de hiermee samenhangende maatregelen op korte en lange termijn. Tevens presenteerden we de eerste plannen voor de nog aan te leggen Oost/west-tangent.

Was u niet in de gelegenheid deze digitale infobijeenkomst bij te wonen? U kunt de ontwerpen van de nieuwe inrichting van de Sint Catharinastraat en Pastoor van Eijsstraat op diverse manieren inzien, namelijk: 

  • In de bouwkeet van BLM aan de Dorpsstraat te Ulestraten (op afspraak)
  • via deze gemeentelijke website (Projecten)
  • Via de BLM Wegenbouw app. Deze kunt u downloaden via de Appstore (IPhone) of Playstore (Android)

Meedenkformulier

Bij alle drie de opties kunt u door middel van een meedenkformulier reageren op de ontwerpen of vragen stellen. U kunt reageren tot en met 10 juli. 

Ontwerpen inzien in de bouwkeet?

Als u graag de tekeningen wilt inzien in de bouwkeet van BLM, maak dan even een afspraak via omgevingsmanager Christian Reuls, telefoon 06-83983728 of e-mail: c.reuls@blmwegenbouw.nl.

Projectpagina Sint Catharinastraat-Pastoor van Eijsstraat