Nieuwsbericht Introductie pocketgids & cadeaubon Ondernemersvereniging

Publicatiedatum: 17 mei 2016 11.50 uur

Op vrijdag 13 mei 2016 kreeg wethouder Guido Houben de eerste pocketgids van Meerssen overhandigd door Rosita Peters, Edwin Smeets en Léon Rijnders van Ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen. De pocketgids is een handzaam boekje waarin shopping in de gemeente Meerssen centraal staat. Daarnaast brengt de gids het vele moois aan kunst, cultuur en natuur in onze gemeente onder de aandacht. De boekje verschijnt in een oplage van 8000 stuks en is gratis verkrijgbaar bij ondernemers, horeca, VVV Zuid-Limburg, verblijfsaccommodaties en het vliegveld. Met de gids werd ook het nieuwe logo van Ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen geïntroduceerd.  

Overhandiging Pocketgids

Initiatief

De pocketgids is een initiatief van Ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen. De gemeente Meerssen verstrekte een subsidie, omdat het van belang is bezoekers naar Meerssen te halen, hen langer te laten verblijven en wellicht nog een keer terug te laten keren! De shoppinggids zal daar zeker een positieve bijdrage aan leveren.

Cadeaubon

Tijdens de bijeenkomst werd ook de nieuwe cadeaubon van de ondernemersvereniging geïntroduceerd. Cadeaubon 'de Meersjenair' (10, 15 en 25 euro) is verkrijgbaar bij Cigo Meerssen en is bij tal van winkels in Meerssen-centrum in te wisselen.

Pocketgids en cadeaubon

Meer informatie

Meer info over de Pocketgids (ook online in te zien!) en cadeaubon: www.shoppingmeerssen.nl

Overhandiging pocketgids

Foto's: Karel Curvers, Meer Vandaag