Nieuwsbericht Inspiratiebijeenkomst leefbare dorpen en landschap

Publicatiedatum: 06 december 2017 15.35 uur

LEADER
GOED PLAN? LEADER HELPT MEE! De Vereniging Kleine Kernen Limburg (VKKL) organiseert twee keer per jaar een inspiratiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomsten inspireren actieve burgers die bezig zijn met een initiatief elkaar. Deze inspiratiebijeenkomst is een samenwerking tussen LEADER Zuid-Limburg en de VKKL.

Ondersteuning

Dorpsraden, verenigingen, individuen en ondernemers die werken aan de leefbare dorpen en de kwaliteit van het Zuid-Limburgse landschap kunnen rekenen op ondersteuning van LEADER Zuid-Limburg. We stellen daarvoor kennis, ervaring en netwerken beschikbaar. Daarnaast komen vernieuwende projecten die aan specifieke eisen voldoen in aanmerking voor financiële ondersteuning.

Om de regeling onder de aandacht te brengen en in contact te komen met nieuwe initiatieven organiseren Leader Zuid-Limburg en VKKL samen een aantal regionale inspiratiebijeenkomsten voor leefbare dorpen en landschap. De eerste bijeenkomst is op 20 december in Elsloo.

Laat u inspireren!

De inspiratiebijeenkomst heeft de vorm van een 'ideecafé'. Laat u informeren over de LEADER-organisatie en de subsidieregeling. Daarnaast kunt u kennis nemen van een aantal initiatieven die in het afgelopen jaar van de grond zijn gekomen. Maar de bijeenkomst is vooral bedoeld om ook uw eigen plannen en ideeën te bespreken met de andere deelnemers en leden van de LEADER-commissie. Laat u inspireren en informeren over de mogelijkheden om uw eigen plannen te verwezenlijken!

Programma

19.00 tot 19.15 uur    ontvangst met koffie en vlaai
19.15 tot 19.30 uur    welkom namens LEADER Zuid-Limburg
19.30 tot 20.15 uur    presentatie Hoe werkt LEADER?
20.15 tot 20.30 uur    korte pauze
20.30 tot 21.15 uur    inspiratietafels ronde 1
21.15 tot 22.00 uur    inspiratietafels ronde 2
22.00 uur    terugblik, afsluiting en borrel

U kunt zich aanmelden via de deze website.

Heeft u vooraf graag meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Henk Schmitz van Leader Zuid-Limburg via 06- 21 95 34 44 of per mail: henkschmitz@eijsden-margraten.nl. Kijk voor meer info op de website www.leaderzuidlimburg.nl