Gemeente Meerssen | Inloopbijeenkomst over herinrichting van de Houthemerweg

Nieuwsbericht Inloopbijeenkomst over herinrichting van de Houthemerweg

Gepubliceerd op: 15 februari 2023 16:10

Houthemerweg
Eind vorig jaar heeft de gemeente Meerssen de plannen voor de herinrichting van de Houthemerweg met omwonenden gedeeld. Op 28 november 2022 zijn de plannen met een aantal bewoners besproken. Op basis van deze reacties is het plan voor de ventweg (parallelweg) verder uitgewerkt. Het aangepaste ontwerp wordt gepresenteerd tijdens de inloopbijeenkomst op dinsdag 28 februari.

Aangepast ontwerp

Op basis van de gesprekken met bewoners hebben we wensen, ideeën en concrete voorstellen gekregen om in het definitieve ontwerp op te nemen. Dit hebben we kritisch bekeken en afgewogen. Een aantal zaken zijn meegenomen in een aangepast ontwerp. De gemeente is benieuwd naar uw mening. Daarom leggen we het aangepaste ontwerp graag aan u voor tijdens een inloopbijeenkomst.

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens de inloopbijeenkomst bespreken we de gemaakte keuzes en wat onze afwegingen zijn geweest. U krijgt de mogelijkheid in gesprek te gaan met de projectleiders van de gemeente en het externe bureau dat het ontwerp heeft uitgewerkt. Zo hopen we tot een breed gedragen ontwerp te komen. Voorwaarde voor de daadwerkelijke realisatie is dat de Gemeenteraad het budget nog moet goedkeuren.

Wanneer, hoe laat en waar?

U bent dinsdag 28 februari 2023 van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur in gemeenschapshuis De Stip (Pastoor Dominicus Hexstraat 10, 6231 HG Meerssen).