Gemeente Meerssen | Informatiebijeenkomst verduurzaming van VvE's: subsidies en leningen

Nieuwsbericht Informatiebijeenkomst verduurzaming van VvE's: subsidies en leningen

Gepubliceerd op: 13 januari 2023 09:30

Bijeenkomst VVE's verduurzaming
Kan onze Vereniging van Eigenaars (VvE) geld lenen om energie te besparen? Is er subsidie voor het isoleren van ons gebouw? 
Tijdens een speciale bijeenkomst op donderdag 26 januari nemen wij je mee in de mogelijkheden voor subsidies en leningen speciaal voor de verduurzaming van VvE's: je krijgt uitleg uit eerste hand. 

Experts van subsidie- en leningverstrekkers geven je een helder overzicht en de laatste updates over mogelijkheden die beschikbaar zijn voor VvE's.

Subsidies en leningen

Zo is bijvoorbeeld per 1 januari de oude 'Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor VvE's' overgegaan in de 'Subsidieregeling verduurzaming voor Verenigingen Van Eigenaars (SVVE)'.

Daarnaast is het sinds kort mogelijk voor kleine VvE's (2-8 woningen) om een lening bij het Warmtefonds af te sluiten. Na de bijeenkomst heb je een helder beeld over de verschillende subsidies en leningen, de mogelijkheden, voorwaarden en hoe je er gebruik van kunt maken.

Even aanmelden

De bijeenkomst is speciaal voor leden, bestuurders en beheerders van VvE's. Deelnemen is gratis. We hopen je op donderdag 26 januari te mogen begroeten bij de Stayokay in Maastricht en zien je aanmelding voor deze bijeenkomst van harte tegemoet.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor alle VvE's uit de regio Maastricht en Heuvelland. Vooraf aanmelden is verplicht!