Nieuwsbericht Informatiebijeenkomst Luchthavenbesluit op 1 maart 2018

Publicatiedatum: 20 februari 2018 14.25 uur

Maastricht Aachen Airport logo
Op donderdag 1 maart 2018 organiseert Maastricht Aachen Airport (MAA) in het ASTA Theater, Markt 6a te Beek een informatieavond voor omwonenden over het aangevraagde  Luchthavenbesluit, het gebruik van de luchthaven en de ontwikkeling van MAA.

De informatieavond begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur zijn de deuren van de zaal geopend.

Op de informatieavond wordt door de luchthaven een toelichting gegeven en is er een informatieplatform waar u vragen aan deskundigen kunt stellen. Alle beschikbare informatie over het aangevraagde Luchthavenbesluit en de besluitvorming die hierover door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat heeft plaatsgevonden kunt u overigens ook nu al vinden op de website van de rijksoverheid via deze link.

Hier kunt u ook de informatie van het ministerie vinden over de verdere procedure rondom de start van de wijzigingstraject van het Luchthavenbesluit en het zienswijzetraject dat hier onderdeel van uitmaakt. Uiteraard wordt u daar te zijner tijd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over geïnformeerd.

De avond wordt door MAA georganiseerd om informatie over MAA met omwonenden te delen en vragen die er leven te kunnen beantwoorden. Het gaat om een informele bijeenkomst.