Nieuwsbericht Informatieavond verbetering verkeersveiligheid Pletsstraat-Vliegenstraat-Roggeveldstraat-Pasweg

Publicatiedatum: 30 oktober 2017 09.10 uur

Op 22 februari 2017 is er een meedenkbijeenkomst geweest in de Auw Kerk over de verbetering van de verkeersveiligheid bij de kruising Pletstraat-Vliegenstraat-Roggeveldstraat-Pasweg. Na deze bijeenkomst zijn door omwonenden, buurtbewoners en ondernemers suggesties ingediend om de verkeersveiligheid bij deze kruising te verbeteren. De verbetersuggesties zijn uitgewerkt door adviesbureau Goudappel Coffeng en hebben geresulteerd in twee varianten voor een nieuw wegprofiel van de kruising en de aanliggende wegen. De gemeente Meerssen wil graag in 2018 de kruising en aanliggende wegen aanpassen.

Uitnodiging informatieavond

Op dinsdag 7 november 2017 vindt van 19.15-21.00 uur een informatieavond plaats voor omwonenden en andere belangstellenden. De informatiebijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum de Auw Kerk, Burchtstraat 2 in Bunde. U bent welkom vanaf 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij de twee varianten en is er alle gelegenheid vragen te stellen, suggesties in te brengen en informatie te delen. Medewerkers van de gemeente Meerssen zijn aanwezig om u te informeren, uw vragen te beantwoorden en naar uw ideeën te luisteren.

Aanmelding

In verband met de organisatie vragen wij u vriendelijk zich even aan te melden voor maandag 6 november 2017 via info@meerssen.nl of per telefoon via het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het KCC, telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl