Gemeente Meerssen | Informatie van Bibliotheek Meerssen

Nieuwsbericht Informatie van Bibliotheek Meerssen

Gepubliceerd op: 29 januari 2021 10:05

Bibliotheek - Poezie
Poëzieweek 2021| Deel jouw poëzie!

Het thema van de negende Poëzieweek is SAMEN. Poëzie verbindt en voedt ons, inspireert en brengt ons samen. Deel jij tijdens deze Poëzieweek jouw poëzie?

Tijdens de Poëzieweek vanaf 28 januari delen wij via onze Instagram- en Facebookpagina poëzie. Heb jij een speciaal gedicht, misschien wel bedoeld voor een bijzondere gebeurtenis, persoon of gewoon omdat jij het mooi vindt en het graag deelt? Wij ontvangen het graag. Mail je gedicht naar info@bibliotheekmeerssen.nl t.a.v. Claudia

Wandel Gedichtenroute langs de Geul | Poëziegenot in Meerssen

Langs de Geul lopen, van de plek waar dit riviertje Nederland binnenkomt tot de monding in de Maas bij Voulwames en daarbij gedichten lezen. Dat was de gedachte achter dit project. In Meerssen is een route uitgezet van ongeveer 7 km, beginnend en eindigend bij het station van Meerssen. Op www.gedichtenlangsdegeul.nl vind je de route met alle informatie.

Het traject van de Gedichtenroute gaat over vlak terrein. Uiteraard kun je ook een deel van de route lopen, en zelf het start- en eindpunt bepalen. De folder met routebeschrijving is gratis af te halen in onze bieb (ligt klaar in de hal bij de AfhaalBieb). De folder vind je ook op www.gedichtenlangsdegeul.nl.

Bibliotheek Meerssen - afhaalbieb en bezorgbieb
Bibliotheek gesloten | Maak gebruik van AfhaalBieb & BezorgBieb!

Bibliotheek Meerssen is tijdelijk gesloten t/m 9 februari. Maar de AfhaalBieb & BezorgBieb, het online lezen via de online Bibliotheek en de TijdschriftenBieb gaan gewoon door!

Wat betekent dit?

  • Materialen met inleverdatum tussen 15 december en 21 februari worden verlengd tot 22 februari (boetevrij).
  • Materialen inleveren kan 24/7 via onze boekenbrievenbus.
  • Activiteiten, cursussen en spreekuren gaan niet door.
  • Maak vooral gebruik van de AfhaalBieb en BezorgBieb! Mail je bestelling door via info@bibliotheekmeerssen.nl of bel 043 364 24 11.

Wij staan voor je klaar! Heb je vragen over bv. de AfhaalBieb, BezorgBieb of het online lezen van e-books en luisterboeken? De Bibliotheek zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur bereikbaar op 043-3642411. Mailen kan altijd via info@bibliotheekmeerssen.nl. Voor actuele info volg ons via Facebook of Instagram. Of kijk op www.bibliotheekmeerssen.nl