Gemeente Meerssen | Infobijeenkomst gezondheid & achtergebleven slib

Nieuwsbericht Infobijeenkomst gezondheid & achtergebleven slib

Gepubliceerd op: 06 augustus 2021 12:20

Wateroverlast
Vanaf 14 juli kregen grote delen van onze gemeente te kampen met ernstige wateroverlast. Huizen, kelders, straten, tuinen, grasvelden en weilanden liepen onder water met veel schade tot gevolg. Het gemeentebestuur leeft mee met iedereen die is getroffen.

Inmiddels zijn we bijna vier weken verder. Het opmaken van de schade, puinruimen en poetsen is nog steeds in volle gang. Via de gemeentelijke website en het plaatselijke huis-aan-huisblad geven wij met behulp van betreffende instanties antwoord op veelgestelde vragen. Toch blijken er nog allerlei vragen te leven. 

Online informatiebijeenkomst gezondheid en achtergebleven slib

Vaak gaan deze vragen over de gevolgen van het achtergebleven slib voor de gezondheid van mens en dier. Op donderdag 12 augustus hebben we geprobeerd hier met behulp van deskundigen antwoord op te geven. Vanwege de coronamaatregelen deden we dit tijdens een online-bijeenkomst.

Nog openstaande vragen

Op de vragen die de deskundigen niet meteen konden beantwoorden, komen we later op terug via de rubriek veelgestelde vragen over wateroverlast. We stellen u daarvan op de hoogte via deze website, facebook en twitter..  

Hier kunt u het webinar terugkijken.


Wist u dat het kabinet heeft besloten om de gedupeerden te helpen? Lees verder>>


Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze online bijeenkomst? Meld u dan hier aan