Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Infoavond initiatief kwekerij Marnis voor voormalig veilingterrein Kloosterweg Bunde

Gepubliceerd op: 05 oktober 2018 11:40

Infoavond
De heer Jongen van Kwekerij Marnis uit Schimmert heeft de gemeente gevraagd om zijn bedrijf te mogen vestigen op Kloosterweg 9, het voormalige veilingterrein van de gemeente. Hier wil hij een natuurlijk aangelegde en biologische plantenkwekerij beginnen met bijzondere planten en een voorbeeldtuin. De heer Jongen heeft ook het voornemen om de locatie open te stellen voor publiek. Hij wil de omgeving graag betrekken bij de inrichting en het gebruik ervan. Op termijn wil hij ook educatieve activiteiten organiseren.

Principestandpunt

Het college van B&W heeft op 11 september besloten om in principe in te stemmen met de vestiging van de kwekerij op de Kloosterweg 9. Ook is besloten om samen met de heer Jongen een informatieavond te organiseren voor omwonenden. De heer Jongen heeft zelf aangegeven dat hij graag de planontwikkeling in een vroeg stadium wil afstemmen met omwonenden.

Uitnodiging informatieavond

De plannen van Kwekerij Marnis willen wij graag met omwonenden en belangstellenden bespreken op donderdag 11 oktober om 19.30 uur bij Heuts Hoveniers aan de Prinses Ireneweg 6b in Bunde. Om een inschatting te maken van de benodigde ruimte, stoelen, koffie/thee e.d. verzoeken wij u zich aan te melden via e-mail: bart.heffels@meerssen.nl

Heeft u nog vragen

Bel dan tijdens kantooruren met het Klant Contact Centrum (KCC) van de gemeente Meerssen, telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.