Nieuwsbericht Huldiging marktkoopman Gruyters - 25 jaar op de markt in Meerssen

Publicatiedatum: 09 oktober 2015 14.35 uur

Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz huldigde vorige week marktkoopman Hans Gruyters, op initiatief van het Weekmarkt Promotie Team. Meneer Gruyters staat dit jaar maar liefst 25 jaar op de Weekmarkt Meerssen met een kaartenkraam. Deze kraam is van vader op zoon overgegaan.

Jubileum Marktkoopman Gruyters

Meneer Gruyters is een graag geziene marktkoopman in Meerssen. In al die jaren is er een hechte vriendschap ontstaan met marktkoopman Ronald Sisser, die al 20 jaar tegenover meneer Gruyters op de markt staat met een bloemenkraam. Als een van de heren een kopje koffie gaat drinken, dan neemt de ander met veel plezier de honneurs waar. Ook andere marktkooplieden zijn bij meneer Gruyters altijd welkom voor een vers kopje koffie uit zijn eigen, kleine koffiezetapparaat.

Weekmarkt Meerssen

Het is voor het eerst dat er een marktkoopman gehuldigd wordt op de markt in Meerssen. Het Weekmarkt Promotie Team stelt een lijst op, zodat er de komende jaren nog meer huldigingen plaatsvinden. Niet alleen de ondernemers aan de Markt en andere aanwezigen reageerden zeer enthousiast op het initiatief. Ook in de wijde omtrek (vanuit andere markten) kwamen er zeer veel positieve en lovende reacties binnen.

Foto's: Karel Curvers, Meer Vandaag