Gemeente Meerssen | Hoe zou Zuid-Limburg zich volgens jou moeten ontwikkelen? Denk mee op 15 februari en via de enquête

Nieuwsbericht Hoe zou Zuid-Limburg zich volgens jou moeten ontwikkelen? Denk mee op 15 februari en via de enquête

Gepubliceerd op: 10 februari 2023 13:10

Zuid-Limburg
Bericht van Visit Zuid-Limburg

De nieuwe LEADER-periode 2023-2027 is begonnen. LEADER is een Europees subsidieprogramma om de leefbaarheid en economie op het platteland te ontwikkelen en versterken. De regio Zuid-Limburg wil graag weer een LEADER-regio worden. Vóór 1 april 2023 kunnen we ons daarvoor aanmelden door een Lokale OntwikkelingsStrategie (LOS) in te dienen. In de LOS beschrijven we wat we met het LEADER-geld willen bereiken en hoe we dat willen doen.

Om tot de juiste keuzes te komen, willen we input ophalen uit de Zuid-Limburgse gemeenschap: de inwoners, ondernemers en organisaties.

Bijeenkomst

Wat vind jij belangrijk voor de ontwikkeling van het Zuid-Limburgse gebied? We nodigen jou uit om mee te denken door een enquête in te vullen én we willen graag met je in gesprek tijdens onze bijeenkomst op woensdag 15 februari 2023.

Tijdsblok 1: 16.30 - 18.00 uur
Tijdsblok 2: 19.00 - 20.30 uur
Locatie: De Holle Eik, Baron de Selysstraat 4, 6301 JZ Valkenburg a/d Geul

Strategisch adviesbureau Viduro zal de bijeenkomst begeleiden.

Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar info@viduro.nl. Geef bij je aanmelding aan waar je woont en voor welk tijdsblok je kiest.

Enquête invullen

De enquête vind je op https://lnkd.in/dJgQx-SG

Tijdens de bijeenkomst bespreken we de input uit de enquête. Het is prima als je de enquête invult én de bijeenkomst bijwoont.