Nieuwsbericht Hoe gaat het met u? Laat het weten via Mijnkwaliteitvanleven.nl

Publicatiedatum: 14 december 2017 14.20 uur

Mijnkwaliteitsvanleven
Heeft u een chronische ziekte of beperking? Ervaart u beperkingen nu u ouder wordt? Of zorgt u voor iemand in uw omgeving als mantelzorger? Vanuit de gemeente zijn wij benieuwd hoe het met u gaat. Breng uw eigen situatie in beeld en vul twee keer per jaar de online vragenlijst van www.Mijnkwaliteitvanleven.nl in.

Door de veranderingen in de zorg zijn wij als gemeente verantwoordelijk voor de ondersteuning en dienstverlening aan een grotere groep inwoners. Welke impact hebben de veranderingen in de zorg op uw leven? Als wij dit weten, kunnen we onze nieuwe rol en taken beter uitvoeren. Mijnkwaliteitvanleven.nl helpt ons daarbij.

Hoe werkt Mijnkwaliteitvanleven.nl?

Mijnkwaliteitvanleven.nl is voor mensen met een chronische ziekte of beperking, mensen die door het ouder worden beperkingen ervaren en hun mantelzorgers. Met de online vragenlijst brengt u twee keer per jaar uw eigen situatie in beeld. De vragen gaan over uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden en beperkingen, hoe u uw gezondheid ervaart en hoe u de zorg en leefomgeving waardeert. Zo nodig kunt u iemand vragen u te helpen bij het invullen van de vragenlijst.

Mijn Kwaliteitsmeter

Na het invullen van de vragenlijst ontvangt u uw persoonlijke overzicht - Mijn Kwaliteitsmeter - met daarin de informatie wat voor u belangrijk is. Dit overzicht geeft houvast op momenten dat het niet altijd eenvoudig is om te verwoorden waar het echt om draait. Zo bent u goed voorbereid om in gesprek te gaan met uw familie, zorgverlener of de gemeente.

Grootschalig onderzoek

Door de vragenlijst van Mijnkwaliteitvanleven.nl in te vullen, doet u ook mee een landelijk onderzoek om de zorg te verbeteren. De anonieme resultaten worden onder de aandacht gebracht bij beleidsmakers, gemeenten en zorgorganisaties. Zo krijgen we als gemeente in beeld hoe het met onze inwoners gaat.

Ga naar www.mijnkwaliteitvanleven.nl

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van Pati├źntenfederatie Nederland in samenwerking met Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland, KBO-PCOB, NOOM en Ieder(in).