Gemeente Meerssen | Hoe denkt u over de opwekking van wind- en zonne-energie in de gemeente Meerssen?

Nieuwsbericht Hoe denkt u over de opwekking van wind- en zonne-energie in de gemeente Meerssen?

Gepubliceerd op: 08 december 2020 14:00

Uw mening telt! Zeker als het gaat om de vraag hoe we in de toekomst in de gemeente Meerssen energie gaan opwekken uit zon en wind. Het opwekken van duurzame energie is in Maastricht-Heuvelland niet eenvoudig. We zijn trots op ons prachtige heuvelland, op onze dorpen en onze steden. Samen kijken we naar wat kan en naar wat misschien niet gewenst is. Denkt u mee over de plannen voor de toekomst?

RES

Vul de vragenlijst en maak kans op een cadeaubon van 25 euro!

We horen graag wat u belangrijk vindt. Waar u zich zorgen om maakt en waar wij rekening mee moeten houden in de overstap naar duurzame energie. Daarom vragen wij of u een vragenlijst wilt invullen. Deelname is anoniem en duurt slechts 10 minuten. Als u kans wilt maken op een cadeaubon, vul dan op het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in. U heeft tot 13 december de tijd.

U vindt de vragenlijst op: www.meerssen.nl/res

Roep ook andere inwoners op

Iedereen vanaf 15 jaar mag meedoen. Hoe meer inwoners de enquête invullen, hoe beter. Vraag uw familie, vrienden, huisgenoten, buren en/of (klein)kinderen ook om hun mening te geven.

Hoe het verder gaat

We gebruikt de resultaten in de plannen voor de toekomst. Samen met de andere vijf gemeenten in Maastricht-Heuvelland, de Provincie Limburg en Waterschap Limburg werken we aan de Regionale Energiestrategie (RES) voor Zuid-Limburg. Kijk voor meer informatie op www.meerssen.nl/res.

Heeft u vragen over het onderzoek? Stuur een mail naar: onderzoekenstatistiek@maastricht.nl