Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Het Mantelzorgcompliment: een blijk van waardering

Gepubliceerd op: 07 februari 2019 12:40

MantelzorgcomplimentOp dinsdag 5 februari kreeg Peter Verheijden het Mantelzorgcompliment overhandigd door wethouder Sociaal Domein Marly Heusschen. Peter zorgde samen met zijn kinderen de afgelopen intensieve periode voor zijn echtgenote. Ze deden het huishouden, gaven hulp bij de alledaagse dingen en waren steun & toeverlaat voor hun moeder en echtgenote. Als blijk van waardering kreeg hij afgelopen dinsdag een attentie in de vorm van een VVV-cadeaubon. Mevrouw Verheijden ontving een prachtig boeket bloemen.

Wat is een mantelzorger?

Een mantelzorger is iemand die langdurig zorgt voor een chronisch ziek, gehandicapt of hulpbehoevend familielid, vriend, kennis of buur. Belangeloos en vrijwillig. Dat verdient natuurlijk een bedankje. Daarom heeft de gemeente Meerssen het Mantelzorgcompliment in het leven geroepen. Er is 150 euro beschikbaar voor de geweldige inzet van uw mantelzorger.

Wilt u ook een mantelzorgcompliment aanvragen?

Dat kan. U kunt het mantelzorgcompliment nog tot 1 april aanvragen door middel een formulier. Op deze pagina leest u alles over de aanvraagprocedure.