Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Het Breincafé: trefpunt voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten

Gepubliceerd op: 12 maart 2019 10:20

Breincafé
Het Breincafé is een trefpunt voor mensen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun partners, familieleden, mantelzorgers, professionals en andere geïnteresseerden. In een plezierige en informele sfeer worden wisselende onderwerpen besproken. Het Breincafé is een ontmoetingsplaats, waar begrip is voor elkaar en waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Thema

Ieder Breincafé heeft een thema. Een gastspreker geeft een lezing met gelegenheid voor vragen en discussie. Daarna is er ruimte voor onderling contact. Samen Verder Limburg Beter Brein Vereniging (www.samenverderlimburg.nl) is verantwoordelijk voor de samenstelling van het programma.

Organisatie

Het Breincafé wordt georganiseerd door vrijwilligers. Zij krijgen hierbij ondersteuning van vrijwilligers van Samen Verder Limburg Beter Brein Vereniging, Maastricht University, Maastricht UMC+, Expertisecentrum Hersenletsel en SGL.

Praktische informatie

Het Breincafé is in de regel iedere derde maandag van de maand van 19.30-21.30 uur in Activiteitencentrum Maastricht. In 2019 wordt bij wijze van proef in april (13) en oktober (19) uitgeweken naar de zaterdag van 14-16 uur. In de maanden juli en augustus is er geen Breincafé. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Tijdens het Breincafé is er geen ondersteuning in de verzorging aanwezig. Deelnemers dienen zelf te zorgen voor vervoer.

Meer informatie

Meer informatie over het Breincafé en het jaarprogramma kunt u vinden op http://www.samenverderlimburg.nl

U bent van harte welkom!

Activiteitencentrum Maastricht
Symphoniesingel 60
6218 AA Maastricht
telefoon 043-3478444