Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Hervatten werkzaamheden Korte Raarberg

Gepubliceerd op: 06 maart 2020 12:20

werk in uitvoering
Aan de Korte Raarberg wordt gewerkt. Het riool, kabels en leidingen werden afgelopen jaar vervangen. Na stilstand tijdens de afgelopen wintermaanden pakt de aannemer de werkzaamheden vanaf 16 maart weer op. De aannemer start met de werkzaamheden ter hoogte van het Synagogeplantsoen en werkt dan richting Lange Raarberg / Raar. De werkzaamheden duren nog tot eind juli.

Vragen?

Bij vragen of meldingen kunt u contact op nemen met Omgevingsmanager Maarten Beks, tel. 06-52640722 of per e-mail via ipbb.beks@outlook.com

Deze werkzaamheden maken deel uit van het programma Water in Balans, waarmee voorrang wordt gegeven aan het aanpakken van wateroverlast door het veranderend klimaat. Meerssen is één van de projectgebieden binnen dit programma. Negen partners werken daarin met de gemeente samen: Waterschap Limburg, Provincie Limburg, Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB), Staatsbosbeheer, Stichting Het Limburgs Landschap en Waterleidingmaatschappij Limburg. Kijk voor meer informatie over Water in Balans op https://www.waterschaplimburg.nl/uwbuurt/landingspagina/  en voor meer informatie over gebiedsproject Meerssen op https://metelkaar.waterschaplimburg.nl/projecten/aanpak+wateroverlast+meerssen/default.aspx.