Nieuwsbericht Grote interesse voor deelname aan Zonnecentrale Meerssen

Publicatiedatum: 18 december 2017 11.55 uur

Zonnecentrale
EMEC plaatst als onafhankelijke energiecoörperatie 250 zonnepanelen op het dak van het bestuurscentrum in Meerssen. Iedereen die in de gemeente Meerssen woont en energie afneemt, kan deelnemen in deze zonnecentrale. Meedoen is eenvoudig. U neemt één of meer zonnepanelen in de zonnecentrale Meerssen en krijgt de komende 15 jaar kwijtschelding van de energiebelasting (thuis) over door u opgewekte stroom. Voor de basisinleg van € 350,- (of een veelvoud hiervan) kunt u voor het hele elektriciteitsgebruik thuis korting op de energierekening realiseren.

Informatieavond

Op maandag 11 december hielden Stichting Duurzaam Meerssen en EMEC de eerste informatieavond om geïnteresseerde inwoners te informeren. Ondanks het slechte weer waren er verschillende mensen op de avond afgekomen. Na een uitgebreide toelichting op de zonnecentrale en de voorwaarde voor deelname, was er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Grote interesse

Op 1 december zijn de inschrijvingen officieel van start gegaan. De interesse voor deelname aan de Zonnecentrale is groot. Stichting Duurzaam Meerssen en EMEC zijn verheugd dat op dit moment al meer dan 70 panelen (van de 250) zijn 'verkocht'. Zij verwachten de laatste weken van dit jaar nog meer inschrijvingen.

Inschrijven & meer informatie

Op de website van EMEC leest u meer informatie en kunt u zich aanmelden: www.emec.nu/meerssen