Nieuwsbericht Grote hoeveelheden afval gedumpt: onderzoek levert al een dader op

Gepubliceerd op: 15 april 2020 08:20

Afvaldumping 2020
Afgelopen weekend waren diverse medewerkers van de gemeente op pad om toe te zien op de naleving van de coronamaatregelen. Tijdens hun rondes troffen ze enorme hoeveelheden gedumpt afval aan. Met busjes vol rommel en gedumpte spullen keerden ze terug naar het gemeentelager.

Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz: "Ik word hier echt boos over! Als wij een dader van illegale dumpingen vinden (en dat is al gebeurd), kan deze een flinke boete tegemoet zien van maar liefst € 150,- ! Ik doe dan ook een oproep aan u allemaal: ziet u mensen afval dumpen of vindt u gedumpt afval. Meld het!"

Meld afvaldumpingen
Ben u getuige van aan afvaldumping of vindt u een hoeveelheid gedumpt afval?
Meld dit dan bij ons gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl. Of meld het via www.meerssen.nl.

Restafval, gft-afval en pmd-afval wordt gewoon opgehaald
Restafval, gft-afval en pmd-afval haalt de inzameldienst gewoon op. Alleen oud papier zamelen we op dit moment niet in, maar dat kunt u tijdelijk thuis bewaren of indien echt nodig naar een van de papiercontainers brengen.

Milieuparken
Bij de milieuparken is het nu druk. We vragen u daarom een bezoek aan het milieupark even uit te stellen. Ga alleen als dat echt moet! Bewaar het even thuis en lever het dan op een later moment in.

Informatie
Gemeentelijk Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl