Gemeente Meerssen | Gratis webinar over verduurzamen met je Vereniging van Eigenaren

Nieuwsbericht Gratis webinar over verduurzamen met je Vereniging van Eigenaren

Gepubliceerd op: 15 maart 2023 12:00

webinar wwwl
De laatste tijd kloppen meer en meer VvE's bij de WoonWijzerWinkel Limburg aan die overwegen te verduurzamen, maar die vastlopen in het proces door gebrek aan kennis en ondersteuning door echt onafhankelijke verduurzamingsexpertise voor grote complexen. Zij hebben tal van vragen. Hoe maak je een appartementencomplex renderend aardgasvrij naar 2050 toe? Hoe neem je alle bewoners en eventuele verhuurders mee? Welke belangen moet je afwegen? Hoogwaardig isoleren en goed ventileren? Opwekking van eigen energie? Duurzaam verwarmen en koelen? Welke financieringsregelingen en subsidies zijn er?

Webinar

Het VvE adviesteam van WoonWijzerWinkel Limburg heeft de antwoorden. Deze VvE adviseurs onder leiding van Senior Adviseur André Scheffer helpen met een helder en onafhankelijk energieadvies. Tijdens het gratis webinar 'Verduurzamen met je VvE? Zo pak je dat aan' op 21 maart 2023 geeft hij een presentatie samen met een aantal VvE typische installateurs. Bovenstaande vragen komen aan bod, maar er worden ook referenties en lopende trajecten besproken.

Dit webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners. Inwoners buiten de Parkstad gemeenten kunnen online deelnemen.

Meer info en inschrijven

Het webinar is op 21 maart vanaf 19.30 uur. Inschrijven kan via www.webinarswwwl.nl