Gemeente Meerssen | Gratis webinar 'Isoleren en ventileren: alle mogelijkheden op een rij'

Nieuwsbericht Gratis webinar 'Isoleren en ventileren: alle mogelijkheden op een rij'

Gepubliceerd op: 14 april 2023 10:05

Webinar
De WoonWijzerWinkel organiseert op dinsdag 25 april om 19.30 uur een gratis webinar 'Isoleren en ventileren: alle mogelijkheden op een rij!'. Meld je nu aan! 

Dit is dé perfecte kans om meer te weten te komen over de nieuwste trends en technieken op het gebied van isolatie en ventilatie die je huis energiezuiniger en comfortabeler maken. 

Wat wordt er verteld tijdens de webinar?

De experts van de WoonWijzerWinkel delen waardevolle informatie over verschillende isolatiematerialen en -methoden in relatie tot het bouwjaar van je woning, mogelijkheden voor lage temperatuur verwarming, evenals de beste ventilatiesystemen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Ook worden bijzondere objecten behandeld, zoals monumentale panden, VvE 's en maatschappelijke, sport- en culturele gebouwen.

Naast het verkrijgen van praktische tips en tricks, zullen de experts je ook informeren over mogelijke subsidies, kosten en baten en financieringsmogelijkheden die met isolatie- en ventilatieoplossingen gepaard gaan, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor jouw specifieke situatie. 

Tijdens de live Q&A-sessie krijg je de kans om je vragen te stellen aan onze deskundigen.

Meld je nu aan!

Wacht niet langer en meld je nu aan voor deze gratis webinar via www.webinarswwwl.nl. Samen zetten we de eerste stap naar een duurzame toekomst voor ons allemaal. 

Schrijf je vrijblijvend in en je wordt ook uitgenodigd voor andere webinars: www.webinarswwwl.nl

Dit webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners. Parkstad bewoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het Webinar. Inwoners buiten Parkstad hebben evengoed de mogelijkheid om online deel te nemen. Dus zeker ook interessant voor jou!