Gemeente Meerssen | Gratis Webinar 'Consuminderen met Kinderen'

Nieuwsbericht Gratis Webinar 'Consuminderen met Kinderen'

Gepubliceerd op: 11 mei 2021 14:25

CJG Webinar Consuminderen met Kinderen
Ben jij nieuwsgierig hoe je als ouder met relatief kleine aanpassingen makkelijk geld kunt besparen tijdens het opgroeien van jouw kind(eren)? Dan is de gratis webinar 'Consuminderen met Kinderen' zeker interessant voor jou!

Op dinsdag 25 mei organiseert het CJG043 in samenwerking met Heuvelland Bibliotheken een webinar 'Consuminderen met Kinderen'. Deze online lezing duurt van 20.00-21.30 uur en wordt verzorgd Marieke Henselmans. Zij is de auteur van het boek 'Consuminderen met Kinderen' en bekend van het tv-programma 'Geen cent te makken' met Peter van der Vorst.

Aanmelden

Stuur een mail naar info@heuvellandbibliotheken.nl om je aan te melden. De eerste 40 aanmeldingen die daadwerkelijk deelnemen aan de webinar kunnen het boek 'Consuminderen met Kinderen' gratis afhalen bij de bibliotheek. Dus wees er snel bij! Hier vind je meer informatie over de webinar.

Het CJG043 organiseert regelmatig interessante webinars en chatspreekuren over allerlei thema's. Nieuwsgierig wat er nog meer op de planning staat? Klik hier om de agenda van online activiteiten van CJG043 te bekijken!