Gemeente Meerssen | Gratis sportactiviteiten van Bunde Beweegt

Nieuwsbericht Gratis sportactiviteiten van Bunde Beweegt

Gepubliceerd op: 12 januari 2022 11:20

padel
Bunde Beweegt organiseert de komende tijd twee sportactiviteiten voor basisschoolleerlingen en middelbare scholieren.

Gratis Padel Break voor middelbare scholieren

Door Corona kan er van alles niet, Bunde Beweegt kijkt graag naar wat er wél kan. Daarom organiseren ze de Padel Break voor middelbare scholieren. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland. Het is een combinatie van tennis, squash en beach ball. Het spelletje padel is verslavend leuk, omdat je al de eerste keer dat je op de baan staat al meteen een echt wedstrijdje kunt spelen.

Een jeudige topper van TennisPadelClub Bunde legt je de basisregels uit en gaat met de deelnemers de baan op. Gun jezelf een break van je huiswerk of tussen het gamen door en kom gezellig met je vriend(inn)en mee doen met de gratis Padel Break!

Je hoeft alleen voor sportieve kleding en schoenen te zorgen. Bunde Beweegt zorgt voor rackets en ballen! Je kunt geheel zelf kiezen hoe vaak je mee komt doen.

Wanneer: maandagen 17, 24 en 31 januari en 7 februari 2022 en donderdagen 20, en 27 januari en 3 en 10 februari 2022

Tijd: 18.30-20.00 uur

Voor wie: middelbare scholieren

Waar: TennisPadelClub Bunde

Kosten: gratis

Aanmelden: mail naar info@tpcbunde.nl

instuif
Gratis Sportspeeltuin Instuif voor basisschoolleerlingen

In Corona-tijd kan er van alles niet en bewegen kinderen nog minder dan normaal, terwijl we in deze tijd net geleerd hebben hoe belangrijk bewegen is! Bunde Beweegt kijkt graag naar wat wél kan en daarom organiseren ze de Sportspeeltuin-instuif voor kinderen in de basisschool-leeftijd.

Met allerlei sport- en spelmateriaal toveren een tennisbaan om in een heuse sportspeeltuin. Met het klaarzetten van verschillende spelvormen worden de kinderen uitgenodigd om te spelen en te bewegen. De kinderen gaan spelend aan de slag om hun motoriek, coördinatie en balvaardigheid te verbeteren. Net als in een speeltuin kiezen de kinderen zelf waar ze mee willen spelen en gaan van de ene spelvorm naar de anderen.

De instuif wordt begeleid door een trainer van de tennisschool Event Serve van TennisPadelClub Bunde. De trainer wordt ondersteund door een paar tieners. De trainer en ondersteunende tieners gaan actief met de deelnemertjes aan de slag.

Wanneer: 14, 21 en 28 januari en 4 februari 2022

Tijd: 16.00 – 17.00 uur

Waar: TennisPadelClub Bunde

Kosten: gratis

Aanmelden: mail naar info@tpcbunde.nl