Gemeente Meerssen | Gratis service 'Bibliotheek aan huis' - De bieb komt naar je toe!

Nieuwsbericht Gratis service 'Bibliotheek aan huis' - De bieb komt naar je toe!

Gepubliceerd op: 10 februari 2022 15:35

Bieb aan huis
Houd je van lezen, maar ben je door ziekte of een beperking (tijdelijk) niet in staat om zelf naar de Bibliotheek te komen? Bel de Bibliotheek! Bibliotheek Meerssen biedt ondersteuning, zodat je toch gebruik kunt maken van onze Bibliotheek. De Bieb is ook nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

De Bibliotheek komt graag bij je thuis. Tijdens een kennismakingsgesprek maken wij afspraken over wat je graag leest, hoe vaak en op welke dag je de materialen bij voorkeur wilt ontvangen via een van onze Bibliotheek-aan-Huis-vrijwilligers. Ook is het mogelijk om samen met een vaste vrijwilliger de Bibliotheek te bezoeken. Deze bibliotheekdienst is gratis als je lid bent van de Bibliotheek.

Vrijwilligers gezocht

Heb je interesse om, bij een of meerdere mensen die door ziekte of beperking niet in staat zijn om zelf de Bibliotheek te bezoeken, boeken te bezorgen of te ondersteunen? Laat het ons weten! Stuur je gegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar info@bibliotheekmeerssen.nl of bel voor meer info. In een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.

Aanmelden voor Bibliotheek-aan-Huis? Kom gerust langs of bel 043-3642411 of mail ons via info@bibliotheekmeerssen.nl.