Nieuwsbericht Gezocht: verkeersbrigadiers

Publicatiedatum: 16 oktober 2017 11.10 uur

verkeersbrigadier
Op weg naar school kunnen uw kinderen onveilige situaties tegenkomen. De gemeente probeert de verkeerssituatie rondom de scholen zo veilig mogelijk te maken, maar hiermee kunnen we niet alle problemen oplossen.

Wilt u een handje helpen?

De veiligheid van de kinderen kan bij oversteekplaatsen verbeterd worden als hier tijdens het in- en uitgaan van de school verkeersbrigadiers staan (duur: ca. 15 min.). Als verkeersbrigadier helpt u kinderen veilig over te steken als zij van of naar school gaan. Basisschool De Triangel (Ulestraten) en basisschool Franciscus (Bunde) zijn dringend op zoek naar verkeersbrigadiers. Basisschool Franciscus zoekt bovendien een coördinator voor de verkeersbrigadiers.

Meld u aan!

Als meer vrijwilligers zich melden, kan de inzet worden verdeeld en is niemand vaak 'aan de beurt'. Verkeersveiligheid van onze kinderen is erg belangrijk. Daarom deze dringende oproep om te helpen als verkeersbrigadier of coördinator. Helpt u mee als brigadier? Meld u dan bij de betreffende school om uw interesse kenbaar te maken!