Nieuwsbericht Geslaagde vrijwilligersactie NLDoet 2017

Publicatiedatum: 16 maart 2017 14.45 uur

Op 10 en 11 maart 2017 vond weer de jaarlijkse actie NLdoet! plaats. Tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland NLDoet! staken organisaties samen met vrijwilligers de handen uit de mouwen om allerlei klussen te klaren. Van het opknappen van een gebouw, groot onderhoud van een tuin en het repareren van speelgoed tot een gezellige middag voor ouderen. Ook dit jaar hebben zich meer dan 350.000 vrijwilligers ingezet en zijn er 9.515 klussen geklaard (bron www.nldoet.nl).

In onze gemeente

Ook in de gemeente Meerssen vonden diverse activiteiten plaats in het kader van NLDoet!. Vele enthousiaste vrijwilligers gingen aan slag met een variatie aan klussen. Ook de burgemeester en wethouders staken  de handen uit de mouwen bij diverse klussen. De foto's hieronder geven een korte impressie weer bijdrage aan de klussen in Meerssen.

NL Doet

NL Doet

Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz deed dit jaar mee aan een klus van De Zonnebloem, afdeling Meerssen. Zij verzorgde samen met vrijwilligers van de Zonnebloem de gasten een leuke, muzikale middag in gemeenschapshuis De Stip.

NL Doet

Wethouder Guido Houben stak de handen uit de mouwen tijdens de grote voorjaarsschoonmaak in verpleegunit De Wilg (Envida) in Bunde.

NL Doet

Wethouder Berry van Rijswijk hielp mee met de opknapbeurt van de wandeltuin van Zorgcentrum Ave Maria in Geulle.

Kortom: NLdoet 2017 was wederom een succes!
We kijken uit naar volgend jaar!

Vrijwilligers bedankt!

Foto's: Karel Curvers, www.meervandaag.nl