Nieuwsbericht Geslaagde info-avond PlusJeHuis Meerssen

Publicatiedatum: 24 januari 2018 14.10 uur

Avond plus je huis1
Dinsdag 23 januari heeft de eerste PlusJeHuis bijeenkomst georganiseerd door gemeente Meerssen en Volta Limburg plaatsgevonden. Een 85 inwoners van gemeente Meerssen waren aanwezig om zich te informeren over het nieuw energiebesparingsproject voor huiseigenaren van gemeente Meerssen: PlusJeHuis. Eigenaren van koopwoningen die aan de slag willen met energiebesparing en duurzame energieopwekking kunnen voor hulp en ondersteuning terecht bij Volta Limburg.

Volta Limburg is de begunstigde partij uit de Europese aanbesteding naar een serviceprovider voor energiebesparing. Het project PlusJeHuis is georganiseerd door de gemeente Maastricht, Gulpen-Wittem en Meerssen in het kader van de Regionale Energie Alliantie. De gemeenten en Volta Limburg zijn de concessie aangegaan voor de komende vijf jaren.

Avond plus je huis2
Meer comfort, minder energie

Energie besparen en duurzame energie opwekken kan op verschillende manieren. Huiseigenaren kunnen eigen stroom opwekken met zonnepanelen, de woning isoleren of besparen op gaskosten met een warmtepomp, een nieuwe cv-ketel of een zonneboiler. Volta Limburg kan particuliere woningeigenaren begeleiden in het hele traject; van het kiezen van energiebesparende maatregelen tot en met de financiering en de uitvoering.

Heeft u de info-avond gemist?

Op de website, www.voltalimburg.nl/plusjehuismeerssen, kunt u alle informatie terugvinden en u alsnog aanmelden voor het project. Bekijk de informatie op uw gemak. Mocht u vragen hebben over de energiebesparende maatregelen, de offerte, de installatie, financiering of andere zaken dan kunt u terecht bij Volta Limburg. Zij staan voor u klaar via 088 – 027 89 40 op maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 -13.00 uur. Of stuur een mail naar plusjehuis@voltalimburg.nl. Ze geven graag antwoord op uw vragen.