Nieuwsbericht Gerenoveerde gymzaal 't Beukeböschke feestelijk geopend

Publicatiedatum: 05 december 2017 10.40 uur

De afgelopen maanden is gymzaal 't Beukeböschke gerenoveerd. De eerste week van juli zijn de werkzaamheden van start gegaan. Eind september was de renovatie klaar. Op maandag 4 december werd de gymzaal feestelijk geopend.

Beukeböschke opening

Reden van de renovatie

Gymzaal 't Beukeböschke was toe aan een renovatie. De gymzaal is nu weer helemaal bij de tijd. Naast verenigingen en de naastgelegen basischool zal ook het Stella Maris College gebruik gaan maken van deze gymvoorziening. De school heeft meer gymruimte nodig met de komst van leerlingen van de locatie Valkenburg.

Feestelijke opening

Op maandag 4 december werd de gymzaal op feestelijke wijze geopend. Hierbij was de aannemer met zijn partners aanwezig. Ook basisschool de Gansbeek, karatevereniging Do Pora en beheerder Optisport waren van de partij. Wethouder Berry van Rijswijk gaf in een korte toespraak aan hoe belangrijk het is dat onze inwoners en leerlingen kunnen bewegen. Hij bedankte alle betrokken partijen voor hun inzet. Daarna trakteerde de junioren van karateclub Do Pora de aanwezigen op een indrukwekkende demonstratie.

Beukeböschke opening