Nieuwsbericht Gemeenteraadsverkiezingen woensdag 21 maart 2018 - Verkiezingsavond in De Stip

Publicatiedatum: 06 maart 2018 11.25 uur

Verkiezingen gemeenteraad
Op woensdag 21 maart 2018 kunt u weer uw stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Door te gaan stemmen, bepaalt u mee wie de gemeente Meerssen de komende vier jaar bestuurt. Stemmen is de makkelijkste manier om uw steentje bij te dragen aan hoe onze gemeente geregeld wordt. Dus noteer woensdag 21 maart in uw agenda en ga stemmen!

Verkiezingsavond

Op de verkiezingsdag organiseert de gemeente een Verkiezingsavond in gemeenschapshuis De Stip, Pastoor Dom. Hexstraat 10 in Meerssen. Tijdens deze avond worden de uitslagen en andere informatie met betrekking tot de gemeenteraadsverkiezingen op een groot beeldscherm gepresenteerd.  

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang programma: 21.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Op radio en tv

U kunt de Verkiezingsavond ook volgen via de lokale omroep Meer Vandaag. Zij verzorgen die avond vanuit de Stip een live tv-uitzending.

Uitslagen per partij

Omdat ook deze keer met het rode potlood wordt gestemd, moeten alle stemmen handmatig worden geteld. De eerste tussenstanden worden niet eerder dan 22.30 uur verwacht. Het betreft hier dan (voorlopige) uitslag per partij. De uitslag per kandidaat komt pas de dag erna.

Meer informatie

Raadpleeg de speciale Verkiezingspagina's op www.meerssen.nl (Politiek & Organisatie).
Of bel het gemeentelijke Klant Contact centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl