Nieuwsbericht Gemeente Meerssen werkt op afspraak

Gepubliceerd op: 18 juni 2020 10:40

Klant Contact Centrum (KCC)
De gemeente Meerssen werkt altijd op afspraak. Zo hoeft u niet onnodig te wachten, bent direct aan de beurt en wij weten waarvoor u komt. Dus wilt u een paspoort, rijbewijs, id-kaart, uittreksel etc aanvragen? Maak dan een afspraak via onze gemeentelijke website www.meerssen.nl of bel tel. 14 043. Voor het ophalen van uw document maken we een afspraak bij de aanvraag. Ook alle overige gemeentelijke kantoren werken uitsluitend op afspraak.

U kunt vanaf aanstaande maandag 22 juni wel weer binnenlopen om een afspraak te maken aan de centrale balie. Dat was enkele maanden niet mogelijk in verband met het coronavirus. Vrije inloop voor vragen & afspraak maken is vanaf maandag weer mogelijk.

Volg de instructies

Als u een bezoek brengt aan ons gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC) dan vragen wij u vriendelijk de instructies van onze medewerkers op te volgen en de landelijke maatregelen in acht te nemen. Houd dus voldoende afstand!

Meer weten? 

Gemeentelijk Klant Contact Centrum (KCC)
Bestuurscentrum Gemeente Meerssen
Markt 50, 6231 LS Meerssen
telefoon 14 043 – e-mail: info@meerssen.nl
Openingstijden: zie www.meerssen.nl

Let op: het gemeentelijke KCC is op vrijdag gesloten. Het KCC is dan ook niet telefonisch bereikbaar. Medewerkers op de afdeling zijn wel aan het werk.