Gemeente Meerssen | Gemeente Meerssen verkoopt gronden camping aan nieuwe exploitanten

Nieuwsbericht Gemeente Meerssen verkoopt gronden camping aan nieuwe exploitanten

Gepubliceerd op: 02 augustus 2021 13:30

Camping en Camperpark Geulle: een nieuw begin


De gemeente Meerssen heeft onlangs de gronden van Camping de Boskant in Geulle verkocht aan de nieuwe exploitanten. De nieuwe exploitanten hebben gekozen voor een nieuwe naam: Camping en Camperpark Geulle.

Een nieuw begin ...

Het afgelopen jaar hebben de gemeente Meerssen (toen nog eigenaar van de gronden) en de nieuwe exploitanten van de camping de heer en mevrouw Meus-Loenis hard gewerkt aan een betere onderlinge relatie. Dat heeft geleid tot goede en constructieve gesprekken. Eindresultaat is dat de gemeente haar gronden heeft verkocht aan het echtpaar. Beide partijen willen het verleden achter zich laten. De exploitanten gaan zich nu volledig richten op het opbouwen van Camping en Camperpark Geulle. Een nieuw begin!

Wateroverlast

Het opbouwen heeft door de recente wateroverlast een extra, onverwachte dimensie gekregen voor de nieuwe exploitanten. Door de overstromingen stond de volledige camping blank waarbij bestaande en nieuw aangelegde voorzieningen schade opliepen. Er staat de exploitanten dus een flinke klus te wachten.

Renovatie

De nieuwe exploitanten gaan Camping en Camperpark Geulle grondig renoveren. Naast campingplaatsen realiseren ze ook de steeds populairder wordende camperplekken. Ook aan eetcafé De Boskant en IJssalon Coco worden enkele verbouwingen verricht om het geheel een nog mooiere uitstraling te geven.