Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Gemeente Meerssen introduceert de Schoonmonitor-app

Gepubliceerd op: 21 mei 2019 16:00

Schoonmonitor app
De Gemeente Meerssen zet zich graag in voor een schonere leefomgeving. Dat kan zij echter niet zonder de hulp van haar inwoners. Laat daarom weten wat u van uw omgeving vindt en download gratis de Schoonmonitor-app. Op 23 mei kunt u kennis maken met deze app. Een speciaal promotieteam is dan op een bijzondere manier aanwezig op de Weekmarkt. Samen maken we de gemeente Meerssen nog schoner.

Hoe werkt het?

De Schoonmonitor is een app voor op uw smartphone. Deze is geheel gratis te downloaden in de Google Play Store voor Android en de App store voor iOS.  Via de Schoonmonitor-app krijgt u maandelijks een aantal vragen over hoe schoon u uw omgeving vindt. U kunt ook een foto maken van de situatie en uploaden. Het geven van uw mening in de Schoonmonitor-app is kost u twee minuten per maand. Het is dus geen meldingen-app, maar een manier om continu uw mening te geven over uw leefomgeving.

Wat wordt er met de resultaten gedaan?

De gemeente kan dankzij de deelnemende inwoners zien hoe er door hen gekeken wordt naar de openbare ruimte. Zo is beter te zien waar ruimte is voor verbetering. Het beheer, onderhoud en reiniging van de openbare ruimte kan daardoor beter worden afgestemd op de beleving van de inwoners van Meerssen.

Uw antwoorden leveren nog meer op

Door elke maand uw mening te geven, spaart u met uw eigen digitale stempelkaart voor aantrekkelijke beloningen. Een mooi extraatje!

schoonmonitor