Nieuwsbericht Gemeenschapshuis De Stip: 25 jaar midden in de Meerssense gemeenschap

Publicatiedatum: 21 maart 2017 11.35 uur

Op de plek van het voormalige voetbalveld van Marsana in Meerssen werd in 1992 gemeenschapshuis de Stip geopend. Dit jaar is de Stip al 25 jaar hét middelpunt in de Meerssense samenleving. Vele verenigingen en organisaties maken in die kwart eeuw gebruik van de faciliteiten van het gemeenschapshuis. Een plek waar in 25 jaar veel is gelachen tijdens feesten & partijen. Waar de draak wordt gestoken op zittingen & carnavalsballen. Waar wordt gekiend, gegymd en toneel gespeeld. Waar verenigingen tot bloei komen, maar ook een traan wordt gelaten tijdens koffietafels. Kortom: een plek mídden in de Meerssense gemeenschap waar al 25 jaar lief en leed wordt gedeeld. Waar Meerssen samenkomt.

25 jaar De Stip

Jubileumfeest

Op zaterdag 18 maart vierde het stichtingsbestuur van de Stip hun zilveren jubileum met een receptie & feestavond. Verenigingen, organisaties en inwoners kwamen het jubilerende bestuur feliciteren. Een bestuur waarvan vijf leden al van meet af aan betrokken zijn bij de Stip. Zij werden hiervoor dan ook in het zonnetje gezet. Ook burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz en wethouder Guido Houben waren van de partij bij de viering van het zilveren jubileum. 

Stip

Het bestuur van de Stip, van links naar rechts: Wil Penners, Math Bours, Annemie Timmers, Cyriel Voncken, Pierre Giesen en Math Vandewall. Annemie en John Timmers zijn de beheerders. Pierre Giesen is al sinds de oprichting de penningmeester.

Foto's: Karel Curvers. Voor een uitgebreid fotoverslag: zie www.meervandaag.nl