Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Geef vroeggeboren kindjes een kans

Gepubliceerd op: 06 juli 2018 10:20

Couveusebaby
Aileen Geelen woont in de gemeente Meerssen en werkt als fondsenwerver bij Kinderonderzoekfonds Limburg, onderdeel Health Foundation Limburg, voor de afdeling Kindergeneeskunde in het Maastricht UMC+: het samenwerkingsverband tussen academisch ziekenhuis Maastricht (azM) en Universiteit Maastricht (UM). Zij vraagt uw aandacht voor het volgende:

Tour de Lique

Op zondag 30 september organiseert Kinderonderzoekfonds Limburg de 'Tour de Lique 2018'. Deze bijzondere sponsorfietstocht door ons prachtige Heuvelland is bedoeld om geld in te zamelen. Geld dat hard nodig is om onderzoek te doen naar behandelingsmethoden ter voorkoming van hersenschade bij te vroeg geboren kindjes. Het idee voor de sponsortocht is afkomstig van vader Jair die hiermee wil voorkomen dat andere kindjes overkomt wat zijn dochtertje Lique is overkomen.

Diverse routes

Dit jaar zijn er routes voor de recreant, de geoefende fietser en de e-biker. Hopelijk doen jullie mee: alleen, met zijn tweetjes, of met een hele groep. En zien jullie geen kans om mee te doen aan dit geweldige evenement: elke financiële bijdrage helpt om te vroeggeboren kindjes een kans te geven!

https://www.kinderonderzoekfondslimburg.nl/

 

Tour de Lique - logo