Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Gaslek bij speelveld Pastoor Dominicus Hexstraat is gedicht

Gepubliceerd op: 14 februari 2019 15:45

Donderdag 14 februari 2019 - 15.45 uur - UPDATE

Het gaslek is opgelost. Enexis is nu nog bezig met een elektrakabel, die ook is geraakt. Het gat wordt vanavond afgedekt met een plaat. Morgen wordt het gat gedicht en de bestrating hersteld.

---

Donderdag 14 februari 2019 - 14.40 uur

Bericht van de gemeente Meerssen, Kindcentrum de Wereldster, MIK-Kinderopvang en Bibliotheek

Vanochtend is een gaslek ontdekt bij het nieuwe speelveldje bij Kindcentrum de Wereldster in de Pastoor Dominicus Hexstraat in Meerssen. Het gaslek is vermoedelijk ontstaan door de plaatsing van een hekwerk rond het speelveld. Het gas is meteen afgesloten. Enexis is bezig het lek te dichten en controleert uit voorzorg de hele gasleiding.

De kinderen van de Wereldster (basisschool) die normaal gebruikmaken van het speelveld moesten vanochtend in overleg van de brandweer even binnen blijven, zodat de brandweer rustig hun werk kon doen. Ze mogen inmiddels weer naar buiten, maar nog niet op het speelveld.

Omdat door het afsluiten van het gas geen verwarming is, heeft MIK Kinderopvang van het nabijgelegen Kinderdagverblijf de Wereldster ervoor gekozen de kinderen (0-4 jarigen) tijdelijk onder te brengen in Zorgcentrum Beukeloord.