Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Fotoverslag ontvangst gedecoreerden op Koningsdag

Gepubliceerd op: 30 april 2019 10:30

Ter gelegenheid van Koningsdag organiseerde het gemeentebestuur weer een feestelijke bijeenkomst voor alle inwoners van de gemeente Meerssen die ooit een Koninklijke Onderscheiding hebben ontvangen. De feestelijke bijeenkomst vond plaats op zaterdag 27 april in de prachtige Tiendschuur van Landgoed Vliek in Ulestraten. Onderstaand een fotoverslag.

Ontvangst gedecoreerden

In de sfeervolle Tiendschuur van kasteel Vliek ontving het gemeentebestuur ca. 190 genodigden. Naast inwoners die een lintje hebben gekregen, waren ook diverse ereburgers van de gemeente Meerssen aanwezig.

Ontvangst gedecoreerden

Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz loofde in haar speech alle decorandussen. Ze zette in het bijzonder de gedecoreerden van het afgelopen jaar (mei 2018 t/m Koningsdag 2019) in het zonnetje. En bij elk van hen vertelde ze een leuke, grappige of ontroerende anekdote over de uitreiking van hun Koninklijke Onderscheiding op Lintjesdag.

Ontvangst gedecoreerden

Ceremoniemeester Nadia Kleijnen-Cortenraad leidde de aanwezigen door het programma

Ontvangst gedecoreerden

Koninklijke Fanfare Concordia uit Ulestraten zorgde voor een prachtige muzikale omlijsting.

Ontvangst gedecoreerden

Mevrouw Agnes Jonkhout uit Geulle sprak alle aanwezigen toe namens de gedecoreerden van Lintjesdag 2019

Ontvangst gedecoreerden

Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz temidden van gedecoreerden uit de periode mei 2018 t/m Lintjesdag 2019 (v.l.n.r.): Harrie Peil, Agnes Jonkhout, Riny Timmermans-Frijns, Jo Frenken, Leo Janssen, Nico Vandewall, burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz, Jorg Sleegers (jeugdlintje), Mariet Kerckhoffs-Bocken, Ger Kerckhoffs en Paul Simons. Niet op de foto: Cor Frissen, Jean Ghijsen, Paul de Vos, Juul en Puck Knols (jeugdlintje)