Nieuwsbericht Folder Trouwen in Sfeervol Meerssen

Publicatiedatum: 22 februari 2016 12.05 uur

Folder Trouwen in Sfeervol Meerssen - omslag
Als u wilt gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt sluiten, kunt u terecht bij uw gemeente. Een huwelijk sluiten is een belangrijke gebeurtenis in het leven. Voor velen is hun trouwdag de mooiste dag van hun leven. Er gaat dan ook heel wat voorbereiding aan vooraf om deze bijzondere dag tot een geslaagd geheel te maken. Het begint meestal allemaal met het plannen van een huwelijksdatum. Daarna wordt een trouwlocatie uitgezocht en worden alle andere voorbereidingen getroffen.

Trouwlocaties in de gemeenten Meerssen

De gemeente Meerssen beschikt over een aantal sfeervolle trouwlocaties waar bruidsparen voor de wet kunnen trouwen. Omringd door de rijke historie van onze mooie gemeente bieden alle trouwlocaties een schitterende ambiance om uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken.

Vernieuwde folder 'Trouwen in Sfeervol Meerssen'

Wilt u meer weten over trouwen in de gemeente Meerssen? In de vernieuwde folder 'Trouwen in Sfeervol Meerssen' vindt u allerlei informatie over trouwen voor de wet en trouwlocaties. Heeft u na het lezen van de folder nog vragen, neem dan contact op met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC).

Folder Trouwen in Sfeervol Meerssen (bladerversie)

Folder Trouwen in Sfeervol Meerssen (pdf)