Gemeente Meerssen | Enquête speelplekken in de gemeente Meerssen. Doet u mee?

Nieuwsbericht Enquête speelplekken in de gemeente Meerssen. Doet u mee?

Gepubliceerd op: 13 mei 2020 11:50

Speelplek Pastoor Moreestraat

Waarom een enquête over speelplekken?

Medewerkers van de afdeling Samenleving van de Gemeente Meerssen bekijken op dit moment hoe de verschillende speelplekken in de gemeente erbij liggen en maken hiervoor nieuw beleid. We zijn ook benieuwd naar de mening van bezoekers en omwonenden. Hiervoor hebben we een enquête opgesteld. In deze enquete zijn alleen de speelplekken opgenomen in de openbare ruimte (in eigendom van de gemeente). Deze enquête en het bijbehorende onderzoek zijn overigens onderdeel van een afstudeeropdracht, die wordt uitgevoerd door een stagiair bij de Gemeente Meerssen.

Geeft u ook uw mening?

Als u uw mening wilt geven over de speelplek(ken) bij u in de buurt, kunt u hieronder op de link klikken van de betreffende kern. Wilt u uw mening ook geven over één of meer speelplekken in andere kernen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk! Het invullen van elke enquête neemt ongeveer 10 minuten tijd in beslag.

Wethouder Marly Heusschen van Welzijn: "Ik hoop dat veel omwonenden en bezoekers van de speelplekken in onze gemeente even de tijd nemen om de enquête(s) in te vullen. Op die manier helpen zij ons bij het maken van nieuw beleid. We kunnen namelijk betere keuzes maken als wij weten wat de ervaringen en suggesties zijn van de mensen, die van de voorzieningen gebruik maken en/of hierbij in de buurt wonen. Voor de gemeente is het ook belangrijk om te weten in hoeverre inwoners zich betrokken voelen bij deze speelplek en zich willen inzetten om deze met ons te onderhouden".

Tot wanneer kan de enquête worden ingevuld?

U kunt de enquête(s) invullen tot en met 30 mei 2020. Met uw mening proberen wij rekening te houden bij het maken van dat nieuwe beleid. Als bedankje voor het deelnemen aan deze enquête verloot de Gemeente Meerssen 3 VVV-cadeaubonnen onder de inzendingen. 

Klik op de betreffende kern voor het invullen van de enquête:

Bunde

Geulle 

Meerssen

Rothem

Ulestraten

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!