Nieuwsbericht Eerste Award voor Inclusief Werkgeverschap Maastricht-Heuvelland

Publicatiedatum: 30 augustus 2016 12.45 uur

Ben jij een ondernemer in Maastricht-Heuvelland die Inclusief Werkgeverschap hoog in 't vaandel heeft staan? Doe dan mee met de Maastricht Awards 2016! Bij de Maastricht Awards 2016 vallen de beste ondernemers in de prijzen. Binnen de vijf Awards die te vergeven zijn, is er dit jaar voor het eerst een Award voor Inclusief Werkgeverschap. Hiervoor kunnen ondernemers uit heel Maastricht-Heuvelland zich aanmelden wanneer zij zich met hun bedrijf onderscheiden op het gebied van sociale innovatie.

And the nominees are....

Ben jij of ken jij een ondernemer - groot of klein - die Inclusief Werkgeverschap hoog in het vaandel heeft staan?
Die alle mensen een kans gunt op de arbeidsmarkt? Ook wanneer zij extra steun en aandacht nodig hebben? Ga dan voor een podiumplek en kom in actie!

Aanmelden mogelijk tot 1 oktober
Organisaties kunnen zich zelf inschrijven of aangemeld worden via www.maastrichtawards.nl. Voor elke Award is er een online inschrijfformulier waarmee je je motivatie kenbaar kunt maken. We helpen je daarbij op weg met vragen en/of voorbeelden. Aanmelden kan tot 1 oktober. Aansluitend buigt een deskundige jury zich over de inschrijvingen. Medio oktober worden de nominaties bekend gemaakt; dit zijn maximaal drie kandidaten per categorie.

Duurzaam rendement

Ton Smeets is juryvoorzitter voor de Award voor Inclusief Werkgeverschap Maastricht-Heuvelland. Hij roept ondernemers op om mee te doen: "Ik ben ervan overtuigd dat het profileren van je bedrijf langs deze weg bijdraagt aan meerder aspecten van de bedrijfsvoering. Het 'vult' je merk, het creëert trots bij je medewerkers en je klanten en leveranciers reageren enthousiast. Allemaal elementen die positief bijdragen aan een duurzaam rendement van je bedrijf. Zeker als je er medewerkers bij betrekt!" Bij de beoordeling let Ton onder andere op de manier hoe binnen een bedrijf economische en sociale ontwikkelingen worden gecombineerd en hoe een bedrijf zich op deze dimensies ontwikkelt.

Prijsuitreiking en netwerkmoment

Maastricht Awards is een initiatief vóór en dóór ondernemers
Op maandag 21 november worden vijf Awards uitgereikt aan diegenen die de lat hoog leggen en een voorbeeld zijn voor collega-ondernemers. Dit feestelijke moment vindt plaats in het Mercedes-Benz Customer Assistance Center, Gelissendomein 5 in Maastricht. De avond wordt gepresenteerd door Simone van Trier en is dé gelegenheid bij uitstek om te netwerken.

Maastricht Award Inclusief Werkgeverschap