Gemeente Meerssen | Een grote chapeau voor Stichting de Vierkante Cirkel

Nieuwsbericht Een grote chapeau voor Stichting de Vierkante Cirkel

Gepubliceerd op: 07 april 2023 12:00

John en Vera van de Vierkante Cirkel
Al acht keer al reed stichting de Vierkante Cirkel met een vracht met hulpgoederen naar de Oekraïense grens. En gisteren vlak voor het vertrek van het negende transport van goederen verraste burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz initiatiefnemers John en Vera met een bezoekje. De burgemeester sprak haar grote erkentelijkheid uit voor alles dat zij en de vele vrijwilligers het afgelopen jaar hebben gedaan. Zij bedankte hen met een beeldje, een oorkonde en lekkers voor onderweg. Een kleinigheid eigenlijk ... want onze waardering voor deze grote medemenselijkheid is niet in geld, daden of woorden uit te drukken. Chapeau voor alles wat jullie doen en hebben gedaan!

Vierkante Cirkel

De leerlingen van basisschool Franciscus uit Bunde zwaaiden het transport gisteren uit. Zij maken deze negende transportronde mede mogelijk, omdat zij met allerlei sponsoracties ruim 6.000 euro binnenhaalden voor Stichting de Vierkante Cirkel. Dat is ook een applausje waard! Geweldig gedaan!

Transport Vierkante Cirkel uitzwaaien

Vandaag vrijdag 7 april kregen we bericht dat het transport inmiddels in Polen is aangekomen en op weg gaat naar de grens met Oekraïne. Hier draagt de stichting de spullen over aan The Canada Way, die de spullen verder het land in brengen.

Wij wensen jullie goede reis en een behouden thuiskomst!

Meer weten? 

Wil je meer weten over stichting de Vierkant Cirkel en het verloop van de reis? Kijk eens op hun facebookaccount.