Gemeente Meerssen | Een betekenisvolle tijdbesteding? Steunpunt Mantelzorg zoekt dringend vrijwilligers

Nieuwsbericht Een betekenisvolle tijdbesteding? Steunpunt Mantelzorg zoekt dringend vrijwilligers

Gepubliceerd op: 15 oktober 2020 15:50

Mantelzorg

Bent u - net zoals veel mensen in deze onzekere tijd - op zoek naar een zinvolle dag invulling? Steunpunt Mantelzorg krijgt steeds meer vragen van mantelzorgers die samen met hun kwetsbare naasten aan huis zijn gekluisterd vanwege het coronavirus. Om de zorg vol te kunnen houden, is het noodzakelijk dat deze mantelzorgers de zorg af en toe kunnen delen met een betrouwbare vrijwilliger. Wilt u van grote betekenis zijn voor onze mantelzorgers en hen dat steuntje in de rug bieden in deze voor hen zo spannende en drukke tijd? Kijkt u dan eens naar de onderstaande hulpvragen. Misschien kunt u hen helpen.

Gulpen-Wittem: We zoeken een wandelmaatje voor een meneer die helemaal opbloeit wanneer hij even naar buiten kan. Gun zijn echtgenote 1 x per week een rustmomentje in de zorg voor hem, wanneer u gezellig samen erop uitgaat.

Meerssen/Valkenburg aan de Geul: We zijn op zoek naar gezellige koffieleuten die niet om een praatje verlegen zitten. Twee dames uit Berg en Terblijt en Meerssen en hun mantelzorgers kijken uit naar uw komst.

Maastricht: Houdt u net zoals deze mevrouw van de heerlijke geur van een versgebakken appeltaart? Wilt u 1 x per maand haar hulpje in de keuken zijn? U maakt haar echtgenoot erg blij.

Wilt u helpen? 

U wilt natuurlijk graag snel meer weten over deze vrijwillige inzetten! Neem dan contact op met Rianne Ampts of Monique Laenen, coördinatoren van de vrijwilligers van Steunpunt Mantelzorg Zuid, telefoon 043-3215046 of per e-mail info@mantelzorgzuid.nl. Kijk ook eens op onze website https://www.mantelzorgzuid.nl/voor-vrijwilligers.

Steunpunt Mantelzorg