Nieuwsbericht Duurzaam Meerssen Dag op 8 oktober 2016

Publicatiedatum: 12 september 2016 15.25 uur

In het kader van de landelijke Dag van de Duurzaamheid (10-10-2016) wordt in de gemeente Meerssen op zaterdag 8 oktober 2016 de Duurzaam Meerssen Dag georganiseerd. Deze vindt plaats in gemeenschapshuis De Stip van 13.00-17.00 uur. Wethouder Désirée Cortenraede opent de Duurzaam Meerssen Dag om 13.30 uur.

Organisaties en personen die actief zijn met duurzaamheid in de gemeente Meerssen zullen zich daar presenteren. Het gaat hierbij om duurzaamheid in de volle breedte: People, Planet, Profit/Prosperity. Er zijn al enkele tientallen aanmeldingen van organisaties met een grote variatie zoals energie besparen, ontwikkelingssamenwerking, woningisolatie, milieu, energie opwek, mobiliteit, natuur, duurzaam advies en voeding. Er is nog ruimte voor meer organisaties. Er wordt gewerkt aan een bijzondere publiekstrekker.

Met deze dag wil de Stichting Duurzaam Meerssen de omslag naar duurzaamheid in Meerssen versnellen door het publiek kennis te laten maken met duurzame oplossingen, organisaties en producten.

Heeft uw organisatie interesse om ook deel te nemen?

Informatie en aanmelden kan via Wim Derks:
e-mail: duurzaamheidsdag@gmail.com of tel. 043-3643740.

Duurzaam Meerssen Dag