Nieuwsbericht Duurzaam Meerssen Dag: elektrisch en super luxe, wie wil er testrijden?

Publicatiedatum: 03 oktober 2016 15.45 uur

Niet alleen als passagier maar ook achter het stuur!

elektrische auto
Voor de Duurzaam Meerssen Dag op zaterdag 8 oktober 2016 heeft de organisatie een luxe elektrische sedan georganiseerd. Door middel van een testrit in deze auto kunnen bezoekers zelf het luxe elektrische rijden ervaren. Omdat de organisatie grote belangstelling verwacht, worden de testritten verloot. U kunt zich aanmelden door naam en adres te sturen naar: tesladmd@gmail.com

Ook voor de jonge bezoeker is aandacht: er kunnen eigen chips gemaakt en geproefd worden. Er zijn voorleesrondes en er kan vol op bewogen worden op het springkussen.

De Duurzaam Meerssen Dag vindt plaats in Gemeenschapshuis De Stip (Pastoor Dom. Hexstraat 10 in Meerssen) van 13.00-17.00 uur. Wethouder Désirée Cortenraede verricht om 13.30 uur de officiële opening.

Stichting Duurzaam Meerssen
Exposanten Duurzaam Meerssen Dag

De elektrische auto is afkomstig van één van de vele exposanten die op de Duurzaam Meerssen Dag aanwezig zullen zijn. De deelnemers vertegenwoordigen de volle breedte en diversiteit van duurzaamheid zoals energie besparen, ontwikkelingssamenwerking, woningisolatie, energieopwekking, mobiliteit, natuur & milieu, duurzaam advies en voeding.

Met dit evenement  wil de Stichting Duurzaam Meerssen de verduurzaming in Meerssen versnellen door het publiek kennis te laten maken met duurzame oplossingen, organisaties en producten.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via e-mail: duurzaamheidsdag@gmail.com  of telefoon 043-3643740.

Stichting Duurzaam Meerssen

Duurzaam Meerssen Dag