Nieuwsbericht Duurzaam Meerssen Dag: elektrisch en super luxe, wie wil er testrijden?

Publicatiedatum: 23 september 2016 08.45 uur

elektrische auto
Niet alleen als passagier maar ook achter het stuur!

Voor de Duurzaam Meerssen Dag op zaterdag 8 oktober 2016 heeft de organisatie een luxe elektrische sedan georganiseerd. Door middel van een testrit in deze auto kunnen bezoekers zelf het luxe elektrische rijden ervaren. Omdat de organisatie grote belangstelling verwacht, worden de testritten verloot. In Weekblad de Geulbode leest u hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

De Duurzaam Meerssen Dag vindt plaats in Gemeenschapshuis De Stip (Pastoor Dom. Hexstraat 10 in Meerssen) van 13.00-17.00 uur. Wethouder Désirée Cortenraede verricht om 13.30 uur de officiële opening.

Exposanten Duurzaam Meerssen Dag

De elektrische auto is afkomstig van één van de vele exposanten die op de Duurzaam Meerssen Dag aanwezig zullen zijn.Het aantal aanmeldingen van bedrijven, organisaties en personen die actief zijn met duurzaamheid in de gemeente Meerssen neemt nog steeds toe. Deze week sluit de aanmeldtermijn voor exposanten. De deelnemers vertegenwoordigen de volle breedte en diversiteit van duurzaamheid zoals energie besparen, ontwikkelingssamenwerking, woningisolatie, energieopwekking, mobiliteit, natuur & milieu, duurzaam advies en voeding.

Met dit evenement  wil de Stichting Duurzaam Meerssen de verduurzaming in Meerssen versnellen door het publiek kennis te laten maken met duurzame oplossingen, organisaties en producten.

Stichting Duurzaam Meerssen
Heeft uw organisatie interesse om deel te nemen?

Voor verdere informatie of aanmelden kunt u contact opnemen via e-mail: duurzaamheidsdag@gmail.com of telefoon 043-3643740.

Stichting Duurzaam Meerssen

Duurzaam Meerssen Dag