Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Droom jouw Meerssen-Centrum! Bezoek de Visietheek op donderdag 21 november!

Gepubliceerd op: 18 november 2019 12:15

Als gemeentebestuur maken wij ons sterk om het centrum van Meerssen nieuw leven in te blazen. De winkelleegstand moet worden aangepakt, het centrum dient een onderscheidend karakter te krijgen waar fietsers en voetgangers zich veilig en welkom voelen, waarbij ook de Markt opnieuw wordt ingericht en de omgevingskwaliteit wordt verbeterd. Ook de band tussen het centrum en de omringende gebieden kan en moet sterker.

Visietheek Meerssen-Centrum

Deze en andere uitdagingen kunnen en willen wij als gemeentebestuur niet alleen aanpakken. Over het wat en hoe van een toekomstig, vitaler Meerssen-centrum reiken we graag de hand aan alle inwoners - jong & oud - aan alle ondernemers - groot & klein, verenigingen en organisaties om actief met ons mee te denken.

Samen met jou willen wij bouwstenen verzamelen om vorm en inhoud te geven aan een wervende toekomstvisie voor ons centrum. Daarom nodigen wij je bij deze van harte uit om op donderdag 21 november tussen 13 en 21 uur een bezoekje te brengen aan onze pop-up 'Visietheek' in de Beekstraat 62a! Je kan er shoppen tussen tal van inspirerende concepten ter invulling en verrijking van ons centrum om aan de hand daarvan - en je eigen ideeën - jouw ideale 'Meerssen centrum' te schetsen. Wij zijn erg benieuwd wat jij belangrijk vindt en welk droomcentrum je voor je ziet!

De visietheek heet je van harte welkom!

Namens het gemeentebestuur

PS. Heb je verdere vragen?
E-mail ons op info@meerssen.nl