Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Donderdag 26 maart: spreekuur Sociale Zaken in bestuurscentrum vervalt

Gepubliceerd op: 13 maart 2020 10:20

Sociale zaken Maastricht-Heuvelland
Op donderdag 26 maart 2020 vervalt het spreekuur van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland in het bestuurscentrum van de gemeente Meerssen. 

Coronavirus: beperk uw bezoek aan kantoor Sociale Zaken en neem telefonisch contact op via 14043

In Nederland gelden sinds donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Sociale Zaken Maastricht Heuvelland neemt deze maatregelen in acht en hanteert daarom tot en met 31 maart 2020 de volgende uitgangspunten:

  • Wij vragen u bij vragen telefonisch contact met ons op te nemen via 14043. Wij zorgen dat onze telefoons extra bemenst zijn, zodat we u snel te woord kunnen staan. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.
  • Heeft u in de maand maart een afspraak met een van onze medewerkers, dan nemen wij contact met u op om deze afspraak telefonisch te laten doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, verplaatsen we de afspraak.
  • In geval van spoed en crisis blijft ons kantoor geopend en wordt u geholpen aan de Randwycksingel door een van onze medewerkers. Voor niet dringende vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 14043.

Samen zorgen we er zo voor dat we de gezondheidsadviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet in acht nemen. Voor de meest actuele informatie kunnen inwoners terecht op de website van het RIVM

Meer informatie:

Kijk op www.socialezaken-mh.nl